Webbsida Design

Vår Designprocess på IT Assistance Stockholm

På IT Assistance Stockholm strävar vi efter att skapa en smidig och engagerande designprocess som tar våra kunders idéer från koncept till verklighet. Vårt fokus ligger på att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

 

  1. Uppstartsmöte och Forskning: Först och främst samlar vi in kundens vision, mål och behov under ett uppstartsmöte. Vi genomför även en noggrann forskning för att förstå deras bransch, målgrupp och konkurrenter.
  2. Planering och Konceptualisering: Vi omsätter den samlade informationen till en detaljerad plan och skapar olika koncept och skisser som speglar kundens vision och önskemål.
  3. Design och Utveckling: Efter att ha fastställt det optimala konceptet påbörjar vi själva design- och utvecklingsfasen. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att skapa en estetiskt tilltalande och funktionell webbplats.

4. Feedback och Iteration: Vi erbjuder regelbunden uppföljning och möjlighet för kunderna att ge feedback under hela processen. Eventuella justeringar eller ändringar görs för att säkerställa att designen motsvarar deras förväntningar.

5. Slutförande och Leverans: När designen har godkänts och testats för funktionalitet och responsivitet, slutför vi projektet och levererar den färdiga webbplatsen till kunden.

Genom att integrera våra kunders idéer och våra kreativa insatser strävar vi efter att skapa unika och framgångsrika webblösningar. Om du är nyfiken på att se några exempel på vårt arbete, ta en titt på vårt portfolio här där du kan se några av de projekt vi har slutfört.

Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din webbplatsvision och erbjuda en designprocess som är skräddarsydd för dina behov och önskemål.

Professionell logotypdesign

Sedan flera år tillbaka sysslar vi professionellt med design av logotyper, websidor, visitkort och grafisk marknadsföringsmaterial. Är du intresserad , kontakta oss för samarbete!

Formgivningsprocess består av följande steg:

Du som kund ger oss information om implementeringen av logotypen

Inom 4-5 dagar tar vi fram 3 förslag (som ”preview”)

Du väljer det förslaget som du tycker bäst om

Du får en färdig design i följande format: .eps, .pdf, .png, .psd, samt .ai

Webbdesign

Vi tar fram webbsidor som funkar! Varje webbsida är unik och skräddarskydd efter enskilda kundens behov. Våra projekt laddas upp snabbt och är väldigt intuituiva.

Varför anlita oss?

Vi skapar webbsidor som är “user friendly”

Vi tar fram varje webbsida efter individuella kundbehov

Våra produkter uppfyller högsta standard

Våra produkter är mobilanpassade

Våra tjänster är prisvärda

Vad använder vi oss av?

App: C#, ASP .NET

Webb: HTML 5, CSS3, Javascript

PHP

Bootstrap

E-commerce: WordPress, Prestashop, Magneto, WooCommerce

CMS

Ett webbpubliceringssystem (eng. Web content management system WCMS även om idag nästan uteslutande termen CMS används) är ett innehållshanteringssystem för att förenkla utveckling av en webbplats genom samarbete. Webbsidorna redigeras via ett webbgränssnitt. Användaren behöver vanligen inte använda HTML, utan kan använda enkel WYSIWYG-redigering.