Sökmotoroptimering

Informationssamling

Vi samlar in nödvändiga detaljer om ditt företag och din bransch och hittar även svar på viktiga frågor relaterade till SEO (sökmotoroptimering). Har webbplatsen tidigare straffats av Google? Vilka är konkurrenterna? Finns det några särskilda preferenser som en klient vill att vi ska ha i åtanke, t.ex. ett nyckelord? Dessa svar hjälper oss att genomföra den bästa SEO-strategin för din webbplats.

Nyckelordssökning

Det första och viktigaste steget: Vi bedriver omfattande sökordsanalyser på din webbplats och tar fram söktermer som din webbplats kan och bör rankas efter. Vi inkluderar även förslag till din blogg om du har en. Vi slutför alla sökord som kan förbättras i Googles sökresultat och även ge organisk trafik till din webbplats över tid. Sökordsanalys är en avgörande del eftersom den praktiskt taget lägger grunden för vilken en SEO-strategi bygger.

Webbplatsanalys

Efter sökordsanalys är den näst viktigaste delen SEO-granskningen av din webbplats. Vi gör ett utömmande test på din domän och ser efter mer än två dussin variabler för att skapa en detaljerad rapport av webbplatsgranskningen åt dig. Denna rapport lyfter fram det aktuella läget på din webbplats tillsammans med våra rekommendationer om vad som krävs för att få upp den i sökmotorens rankning. Nedan följer vi några tester som vi utför. 

Teknisk SEO:

Detta inkluderar webbplatsens infrastruktur och hur väl sökmotorer kan krypa och indexera innehållet. Exempel på teknisk SEO inkluderar webbplatsens hastighet, mobilanpassning, XML-sitemap, robots.txt-filer och strukturerad data.

On-page SEO

Detta fokuserar på optimering av enskilda webbsidor för att ranka högre och få mer relevant trafik i sökmotorer. Det inkluderar faktorer som titeltaggar, metabeskrivningar, rubriktaggar (H1, H2, etc.), och användning av nyckelord i texten.

IT Assistance Stockholm

5 ★★★★★ Baserat på 5 omdömen
★★★★★

Bästa ITservice som jag har jobbat med. Bra kunservice och snabbt återkoppkling.
★★★★★

Mycket proffesionella, bra kommunikation, höll tidsplanen, fantastiskt bra jobb, vi är mycket nöjda !!!
★★★★★

utmärkt hjälp med hemsidan,it och då och då hjälp vid data service